
Voorzorgsmaatregelen bij het behandelen van hijama’s
Veel beoefenaars van hijama’s hebben de neiging hun patiënten ervan te overtuigen hun medicatie niet meer in te nemen of een hijama te dragen en een zorgverlener te bezoeken. Dat zou je niet moeten doen. In plaats daarvan moet u in elke fase uw zorgverlener raadplegen. Raadpleeg ook uw arts voordat u besluit een Hijama Amsterdam te nemen.
Als een hijama-beoefenaar je vraagt om te stoppen met het innemen van medicijnen om meer te weten te komen over de voordelen van hijama, moet je advies inwinnen bij je zorgverzekeraar. Als u stopt met het gebruik van het medicijn, kan uw gezondheidstoestand verslechteren. Als u dit wel doet, kan dit uw gezondheid ten goede komen.
Wie kan hijama?
Experts raden cupping-therapie niet aan voor alle populaties. Daarom is het voor sommige mensen beter om het met uiterste voorzichtigheid te vermijden of te vermijden. Gevoelige populaties zijn onder meer:
kinderen jonger dan 4 jaar
oude man
vrouwen die momenteel menstrueren
Zwangere vrouwen – mogen vooral niet op de buik en onderrug worden gecupt.
Al deze mensen zouden het dragen van hijama’s moeten vermijden. Het mag alleen worden gedaan als de zorgverlener het toestaat en als de voordelen opwegen tegen de bijbehorende risico’s.
Hijama-therapie moet ook worden vermeden als:
U gebruikt bloedverdunners.
Er zijn wonden op de huid.
U heeft een huidzweer.
Je hebt onlangs een soort trauma meegemaakt.
Er zijn stoornissen in de inwendige organen.
conclusie
Hijama is een procedure waarbij een zorgverlener een sneetje in de huid maakt en er een vacuümgevulde cup overheen plaatst. Daarom kan bloed met onzuiverheden en gifstoffen gemakkelijk naar buiten stromen. Het heeft verschillende voordelen voor uw lichaam en kan verschillende gezondheidsproblemen helpen verlichten.
Voordat u een beslissing neemt over Hijama, moet u goed onderzoek doen, uw zorgverzekeraar raadplegen en doorgaan met het innemen van uw medicijnen. Wanneer u dit probeert, vergeet dan niet om hen uw volledige gezondheidsgeschiedenis te geven, vooral als u bloedaandoeningen heeft of wordt behandeld met anticoagulantia.
Het kan enige tijd duren om te genezen na de procedure. Wrijf ondertussen de zalf zachtjes in de gekneusde huid om deze tegen infectie te beschermen.